Κέντρο Αισθητικής Ελληνικού

Μόλις λίγα μέτρα από την έξοδο του τερματικού σταθμού Μετρό στο Ελληνικό, το Κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Viva La Beauty σας περιμένει για να σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες στις πιο οικονομικές τιμές.

Υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος με σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποιημένα προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας, διάφορα είδη μασάζ (χαλαρωτικό, κυτταρίτιδας κλπ), μόνιμη αποτρίχωση με πολυπαλμικό IPL τελευταίας τεχνολογίας, ριζική αποτρίχωση με βελόνα,περιποίηση άκρων, μανικιούρ-πεντικιούρ και μακιγιάζ.

Το Viva La Beauty συνδιάζει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ενώ ο χώρος είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας στο χώρο της αισθητικής και έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρήσετε όταν κι ακούτε τον όρο «ινστιτούτο». Άψογες εφαρμογές και καθαρό περιβάλλον συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κάνουν να πείτε Viva La Beauty.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε μία από τις περιπτώσεις.

Σας περιμένουμε...